Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  185 kpl

Kapusiinit

Joukkueemme kilpailee cheerleadingin kovatasoisessa level 3 sarjassa. Urheilijoita meillä on tällä hetkellä 29 ja he ovat iältään 9-13 vuotiaita. Lajitaitoja harjoittelemme 3 kertaa viikossa.Joukkue on motivoitunut ja he ovat aina innokkaasti oppimassa uusia taitoja.Tällähetkellä joukkue harjoittelee ahkerasti kauden pääkisoihin jotka pidetään 16.11 vantaalla.

Käyttäisimme stipendin ostamalla yhtenäisen joukkuevarusteen jotta voisimme edustaa seuraa ja joukkuetta näkyvämmin.Osan rahoista käyttäisimme myös lisä valmennuksen kustannuksiin jotta voisimme kehittyä lisää ja pärjätä paremmin kovatasoisessa level 3 sarjassa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »