Ääniä:  25 kpl

Karhu-Kissat E2

Me ollaan Karhu-Kissat E2, ainutlaatuinen yhteisö lasten kiekkokartalla! Harjoittelemme noin 3-4 kertaa viikossa ja huolehdimme siitä, että etukäteen suunnitellut, aktiiviset harjoitukset vedetään kannustavassa ilmapiirissä. Jokainen otetaan harjoituksissa huomioon ja yksittäisiä harjoituksia sovelletaan jokaisen tasolle sopivaksi. Meidän jengissä saa takuuvarmasti uusia ystäviä - myös vanhemmat. Täällä on lapsen ja aikuisen hyvä olla.

Saamamme tuki käytetään joukkuetoiminnan kustannuksiin. Suunnitteilla on vuosittainen turnausmatka, jonka osallistumishintaa pystyisimme tuen avulla pienentämään. Haluamme, että jokainen voi harrastaa ja osallistua!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »