Ääniä:  154 kpl

Käsipalloseura Riihimäen Cocks D08 – pojat

Heissan!! Olemme 11-vuotiaita innokkaita käsipalloilijoita Riihimäeltä! Treenaamme kolme kertaa viikossa. Suurin osa joukkueestamme on treenannut yhdessä jo muutaman vuoden ja mukaan ollaan saatu joka vuosi uusia pelaajia! Joukkueessamme on yhteensä jo 21 pelaajaa!! Kaikki ovat todella motivoituneita treenaamaan ja pitämään myös hauskaa yhdessä! Käsipallo pitää olla hauskaa, yhdessä tekemistä ja paljon liikunnan iloa! Pelaamme omassa ikäluokassamme niin kilpa- kuin haastajasarjaa. On kotipelejä ja vieraspelejä. Pelireissuilla käymme noin joka toinen viikko, pisimmillään Turussa ja Karjaalla. Vanhempien kyydissä pääsemme matkustamaan kimppakyydein, bussin vuokraamme jos se on rahallisesti mahdollista. Turnauksissa käymme noin 3 kertaa kauden aikana. Valmentajamme pitävät huolen, että treeneissä kaikki liikkuu, neuvovat tarpeen mukaan yksilöllisesti ja kannustavat ja innostavat poikia treenaamaan, edelleen unohtamatta sitä iloa!

Isona haaveena ja tavoitteena on lähteä ensimmäiseen isoon turnaukseen ulkomaille ensi syksynä!! Kohde olisi mahdollisesti Unkari.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »