Ääniä:  38 kpl

Keimolan Kaiku -08 Tytöt (Jalkapallojaos)

KeiKa -08 Tytöt on energinen ja innokas harrastetason jalkapallopaketti Vantaan Kivistöstä. Joukkueen kantava ajatus "yhdessä on hauskempaa ja kaikki pelaa" näkyy kaikessa tekemisessämme aina harjoituskentiltä sarjapeleihin ja turnauksiin. Meillä ei ole erillistä kilpajoukkuetta, vilttiketjua tai penkinlämmittäjiä joten kentillä liikkuu monipuolinen ja haasteita pelkäämätön tyttöjoukko. Tavoitteemme on antaa pelaajillemme mahdollisuus haastaa ja kehittää itseään lähtötasostaan ja harrastetaustastaan riippumatta ilman huolta syrjäänjoutumisesta tai liikkumisen ilon hiipumisesta. Peleihin ja kisoihin lähdetään voittoa hakemaan ja tarjoamaan kunnon vastus eikä tämäkään kilpailu ole poikkeus. Tälläkin kertaa hauskaa on ollut (varsinkin videota tehdessä), kaikki halukkaat joukkuelaiset ovat päässeet mukaan eikä kukaan sivuuta keltamustaa olankohautuksella. KeiKa!

Sponsorirahojen käyttöön löytyi selkeä suunnitelma kun pohdittiin yhdessä koko joukkueen voimin. Valmennuksen haasteisiin vastataan tehokkaimmin värväämällä mukaan junnuja seuraympäristöstä, jolloin perusharjoittelun tahti saadaan kiihtymään niiden osalta jotka ovat vasta tulleet joukkueeseen. Tämä vapauttaisi valmentajien aikaa tukea entistä paremmin jo pidempään mukana olleiden tyttöjen harrastamista. Edelleen lisäämällä harjoitusvuoroja, valmennusta ja osallistumista sarjoihin ja turnauksiin voisimme tarjota pelaajillemme paitsi paremmin mahdollisuuksia haastaa itseään myös paljon enemmän sitä ihanaa mitä varten joka viikko treenataan! Edellyttäen että muutosten jälkeen budjetti jää ylijäämäiseksi voisimme koittaa seuran tuella järjestää pienen harrasteturnauksen matalilla osallistumiskustannuksilla (jos seuran lupa sponsorin nimen käyttöön heltiää se voisi olla vaikkapa ”KeiKa-Mekonomen -harrasteturnaus” tai vastaava). Näin sponsorirahasta hyötyisi meidän lisäksemme muutama muukin harrastetason tyttöjoukkue. Pohdinnassa oli myös robottiruohonleikkuri joka hylättiin, kun eihän se keinonurmi edes kiihkeimpänä kasvukautena yllä kutittamaan lyhyimpienkään tyttöjen polvia, sekä pinnankiristin valmentajille jotka puolestaan kieltäytyivät moisesta kun ei kuulema haittaa vaikka kollegoilla onkin pinnat paljon kireämmällä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »