Ääniä:  41 kpl

KelaJP11

Kelajp11 on pieni ja innokas jalkapallojoukkue,joka koostuu tytöistä ja pojista.Treenaamme kolmesti viikossa kesät talvet. Valmennus sekä muut toimihenkilöt koostuvat vapaaehtoisista vanhemmista.Olemme osallistuneet mm Opel-liigaan,Hesa cup:iin,Karuselliturnauksiin sekä lähiseurojen omiin turnauksiin.Kohta alkaa Sipoon Energian talvisarja.Omaa turnausta suunnitellaan syksyksi 2020.

Käyttäisimme stipendin joukkueemme ahkerien ja periksiantamattomien pelaajiemme hemmotteluun.Järjestäisimme heille mukavan tapahtuman jalkapallon/liikunnan merkeissä,jossa hauskaa ohjelmaa ja hyvää tarjottavaa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »