Ääniä:  1 kpl

Ketterä F1

Joukkueessa on 30 reipasta ja taitavaa pelaajaa. Suurista saavutuksista voi mainita yhden tärkeän asian, joukkuehenki on loistava ja pojat ovat kehittyneet niin nopeasti, että taivas on vain rajana tulevaisuutta varten. Meidän joukkueessa on tärkeintä jääkiekon peluu hyvässä porukassa ja jos voittoja tulee, niin se on aina plussaa.

Keväälle ketterän F1-joukkue suunnittelee turnausmatkaa pääkaupunkiseudulle, johon kausi olisi kiva päättää. Joukkue käyttäisi tähän matkaan Mekonomenin-stipendin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »