Ääniä:  0 kpl

Kiekko-Ahma F1

Tässä joukkueessa harjoittelevat F1(2010 syntyneet) -juniorit. Joukkueessa on myös muutama vuonna 2011 syntynyt pelaaja. Jäällä harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Harjoituksista tehdään mahdollisimman monipuolisia ja tehokkaita, ottaen huomioon hauskuus ja yhdessä tekemisen ilo. Tänä kautena mukana myös oheisharjoittelua, jossa harjoitteet tukevat kestävyyttä, motorikkaa, notkeutta ja koordinaatiota kehittäviin harjoitteisiin. Nämä harjoitteet ovat yhtä tärkeitä, kuin pelaaminen jäällä. Lisäksi kaikki pelaajamme harjoittelevat omatoimisuutta mm. varusteiden pakkaus, varusteiden pukeminen ja riisuminen, kuivumaan laittaminen, sekä omien tavaroiden huolehtiminen. Potkua harjoitteluun ja pelaamiseen saadaan tänäkin vuonna pelitälleistä, turnauksista ja Leijonaliigan peleistä. Joukkueessa on 16 innokasta pelaajaa. Suurin osa joukkueen pelaajista on pelannut yhdessä jo muutaman vuoden ja porukka on hienosti hitsautunut yhteen, joukkueessa vallitsee hieno yhteishenki. Meillä homma toimii varmasti kuin junan vessa! Tutustu myös seuraan: https://www.kiekko-ahma.fi/seura/29576/kiekko-ahma-ry

Käyttäisimme stipendin turnausmaksuihin sekä joukkueen harjoituksiin ja toimintaan liittyviin muihin kuluihin. Myös uusia varusteita tarvitaan aina. Stipendillä kattaisimme myös keväällä tehtävän yli yön reissun kuluja. Reissu on kohokohta ja mahtava päätös hienolle kaudelle, kohde on vielä avoin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »