Ääniä:  9 kpl

Kiekko-Nikkari Tytöt

Heippa. Ollaan Rixulainen tyttöjoukkue ja lajinamme on jääkiekko. Meidän joukkueessa on hyvähenki, vaikka tyttöjä on F-junnuista D-junnuihin asti. Meidän toiminnan periaate on pitää hauskaa reeneissä ja peleissä. Tytöt tsemppaa ja kannustaa omia ja vastustajan pelaajia. Pelaajia meillä on n:25 tyttöä.❤🏒

Kiekko-Nikkari Tytöt käytyäisivät stipendin tuleviin turnauksiin, jotta harrastemaksu pysyisi maltillisena perheille. Monessa perheessä kun harrastaa sisaruksia, niin turvaisimme jokaisen halukkaan pelitytön osallistumisen kivaan ja sosiaaliseen tapahtumaan, joita nuo turnaukset parhaimmillaan on.🏒❤Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »