Ääniä:  27 kpl

Kiekko-Oulun F2/F1-juniorit

Meidän matalankynnyksen kiekkojoukkue tuo iloa ja liikuntaa usealle nuorelle innokkaalle kiekkoilijan alulle. Meillä kehutaan ja kannustetaan, ja kaikki saavat pelata saman verran. Ei ole ykkös- ja kakkosjoukkueita, vaan kaikilla on sama mahdollisuus päästä jäälle ja kokea peli-iloa. Harjoituksissa ja peleissä ei nähdä huonoja suorituksia, vaan hienoja yrityksiä ja onnistumisia. Joukkueeseen otetaan kaikki mukaan, ja meidän ihanassa porukassa onkin monenlaisista taustoista tulevia junnuja parisenkymmentä kappaletta. Kuukausimaksun pitäminen alhaisena on sydämemme asia, jotta mahdollisimman moni lapsi pystyisi harrastamaan muuttuvista elämäntilanteista ja lähtökohdista riippumatta.

Mekonomenin harrastustuki olisi tärkeä apu kuukausimaksun pitämisessä alhaisena. Lisäksi sen avulla kevään päätapahtumamme, turnausreissu jonnekin ”kauas” (kuten viime vuonna Jyväskylään, kuva liitteenä) voisi mahdollistua kaikille. Suurimmalle osalle pojista reissu oli ihan ensimmäinen kauempana ollut turnauskokemus, ja sen vaikutus yhteishenkeen oli valtava. Pienistä, erilaisista ja eri lähtökohdista tulevista lapsista kasvoi itsestään terveellä tavalla ylpeä ja itseensä luottava iloinen Joukkue.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »