Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  64 kpl

Kielot (Tampereen voimistelijat)

Kielot on Tampereen voimistelijoiden naisten telinevoimistelun kilparyhmä, jonka 10 taitavaa ja reipasta tyttöä harjoittelee ahkerasti Ikurin hallilla 4 kertaa viikossa. Kielot kilpailevat B- ja C-luokissa ja menestystäkin on jo tullut, mm. kotikisoista 19.10.19 B-luokka Nuoremmissa hopeaa ja pronssia sekä B-luokka Vanhemmissa pronssia. Valmentajat Sonja ja Emmi jaksavat tsempata ja ohjata treenistä toiseen ja luotsata tyttöjä eteenpäin telinevoimistelun polulla. Vanhemmat Kielojen taustajoukkoina kannustavat, kuskaavat ja kustantavat, ja pitävät yllä voimistelijan tukiverkostoa.

Käyttäisimme stipendin kisa- ja leirimaksuihin sekä uusiin ryhmäpukuihin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »