Kilpailun säännöt

1. Järjestäjä:

Mekonomen Oy, Sähkötie 1, 01510 Vantaa
Y-tunnus: 2259452-4
harrastustuki@mekonomen.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun saavat ilmoittaa joukkueen tai ryhmän vähintään 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Ilmoitetun joukkueen tai ryhmän tulee toimia rekisteröidyn yhdistyksen alaisuudessa ja sen toiminnan tulee olla ensisijaisesti lasten tai nuorten liikunta- tai urheiluharraste ja harrasteeseen osallistuvien ikä pääsääntöisesti alle 16-vuotta. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Joukkue voidaan poistaa kisasta mikäli selviää, että ääniä on hankittu epärehellisesti.

3. Osallistumisaika

Ilmoittautumisaika alkaa 1.10.2019 ja päättyy 30.10.2019 klo 22:00. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa. Yleisöäänestys voittavasta osallistujasta alkaa 23.10.2019 ja päättyy 30.10.2019

4. Kilpailuihin osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua kampanjasivulla harrastustuki.fi. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa Järjestäjän kilpailujen käyttöön, ei Facebookille.

5. Palkinnot

Kilpailun palkintona on kaksi 2000€ arvoista tukisummaa harrastusryhmälle- tai joukkueelle, joista toisen saaja ratkeaa yleisöäänestyksessä 23.-30.10.2019 välisenä aikana. Toisen tukisumman saajan päättää Mekonomenin raati hakemusten perusteella. Hakemukseen kannattaa siis panostaa! Tee hyvä teksti, kuva tai vaikka Youtube-video tai Instagram-osallistuminen ja mahdollisuudet ovat paremmat. Muista käyttää tunnisteita #mekonomen ja harrastustuki mikäli haluat panostaa hakemukseen.

Lisäksi ryhmien ilmoittaneiden kesken arvotaan Mekonomen autohuollon määräaikaishuoltolahjakortti (arvo 250€) samoin kuin äänestykseen osallistuneiden kesken. Aiemmin Harrastustuki -kampanjan pääpalkinnon voittanut joukkue tai joukkueen seura ei voi uudelleen voittaa Harrastustuki -kampanjaa.

6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen

Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä sähköpostitse. Mikäli yhteydenotto ei onnistu, arvotaan kahden viikon kuluttua yhteydenottoyrityksestä uusi voittaja. Mikäli palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

7. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Henkilötietoja käytetään suoramarkkinointiin vain mikäli osallistuja antaa siihen luvan. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »