Ääniä:  0 kpl

Kirkkojärven Loiske A-nuoret /Ysärit 5-divisioona

Moikka! :) Joukkueemme on perustettu A-nuorten sarjaan kevätkesällä 2019 ja pelaamme A-nuorten 2-divisioonassa. Voitimme molemmat ensimmäiset ottelumme kaksinumeroisilla luvuilla. Joukkuetta valmentaa miesten salibandyliigassa maalissa ollut Jan Lindblom ja toinen pitkän linjan valmentaja Jonas Cederlöf. Tavoitteenamme on nousta A-nuorten 1-divisioonaan ja samat pelaajat pelaavat myös seuran kahdessa miesten joukkueessa 4-divisioonassa ja 5-divisioonassa, joten tämä tuki tulisi heille kausimaksujen helpottamiseen erittäinkin loistavaan tilanteeseen!

Mekonomen-stipendin avulla voisimme esimerkiksi hankkia joukkueelle yhteisiä tarvikkeita (pallot, kylmäpussit, ym.) ja ottaa muutamia kenttävuoroja kun niitä meillä ei tällä hetkellä ole, eli pelaamme ilman harjoitusvuoroa. Myös esimerkiksi shortsit ja vieraspelipaidat puuttuvat, joten saisimme nekin hankittua 🙂Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »