Ääniä:  91 kpl

Kisa-Eagles E1

Olemme 2008 ja 2007 syntyneiden junnujääkiekkoilijoiden joukkue Kangasalta. Joukkueessa on 24 motivoitunutta ja sitoutunutta pelaajaa. Kaudella 2019-2020 pelaamme Hämeen E1-aluesarjaa kahdella peliryhmällä. Vahvuutemme on mahtava yhteishenki. Harjoittelemme jäällä kolme kertaa viikossa tavoitteellisesti, mutta liikunnan riemusta nauttien. Hyvä fiilis vie eteenpäin kaikessa!

Lähtisimme sarjakauden päätyttyä keväällä 2020 turnausmatkalle joko ulkomaille tai kotimaahan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »