Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  289 kpl

Kisurit-09

Olemme Kisurit-09 jääkiekkojoukkue Turusta. Kotihallimme tai luolamme on Varissuolla. Meidän joukkueessa on tällä hetkellä 25 pelaajaa. Osa on pelannut jo yli puolet elämästään ja osalla on ensimmäinen kausi meneillään. Meidän joukkueeseen ovat kaikki tervetulleita. Joukkueessa pelaa sekä tyttöjä että poikia, niitä jotka haluavat treena 4-5 kertaa viikossa ja niitä joille riittää vähempikin. Sama pätee taustajoukkoihinkin, osa häärää joukkueen ympärillä lähes päivittäin, toisille riittää muutama toimitsijavuoro silloin tällöin. Joukkueen henkeen pääset tutustumaan videolla https://youtu.be/RYn_JByuqFk

Mekonomen-stipendin käytämme turnausmatkaan. Viime kauden päätteeksi suuntasimme hokkarimme kohti Tukholmaa, tällä kaudella olisi tarkoitus päästä vähän kauemmaksi,sitä seuraavana kautena vielä kauemmaksi. Tarkoitus olisi löytää turnauspaikka, josta löytyisi sopivia vastustajia kaikille ja kustannukset saataisiin sellaisiksi että kaikki pääsisivät mukaan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »