Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  74 kpl

Kopse T08/09

Olemme 08-09 syntyneistä tytöistä syntyvä joukkue Korsosta. Pihallamme yhteen hiileen, niin pelaajat kuin vanhemmatkin. Meidän joukkueessa viihtyvät kaikki. Haluamme kehittyä mutta silti viihtyä. Harrastamisen täytyy olla mieluisaa. Haluamme että kaikilla on kiva tulla treeneihin. Otamme uudet pelaajat avosylin vastaan ja pidämme kaikista huolta. Yhteinen tekeminen vahvistaa meitä.

Olemme kaikkien halukkaiden kanssa lähdössä kesällä 2020 ulkomaanturnaukseen. Haluamme että kaikilla halukkailla on mahdollista lähteä mukaan, perheen tilanteesta riippumatta. Sen vuoksi teemme kaikkemme että ei tarvitsisi hirveästi omaa lompakkoa raiteilla.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »