Ääniä:  49 kpl

KPV T07

Joukkueemme KPV T07 ensiaskeleet pallon kanssa otettiin jo vuonna 2013, jolloin iso osa nykyisistä pelaajistamme aloitti harrastamisen vihreässä peliasussa. Vuosien varrella tytöt ovat kasvaneet jo lähes yläkouluikään ja pelaajien kasvamista niin ihmisinä kuin jalkapalloilijoina on ollut kunnia seurata sivusta. Joukkueemme koostuu 21 mahtavasta pelaajasta sekä sitoutuneista valmentajista, joille yhdessä tekeminen sekä kehittyminen niin yksilönä kuin joukkueenakin on ensiarvoisen tärkeää. Näillä arvoilla suunnataan edelleen tulevaisuuteen. Yhdessä olemme parempia!

Mekonomen stipendi käytettäisiin lyhentämättömästi Puolen Suomen Liigan matkustuskuluihin. PSL:aan osallistuminen tarkoittaa osaltamme noin 4000 kilometrin matkustamista linja-auton kyydissä kauden aikana ja tunnetusti se ei ihan ilmaista ole. Hyvät ja laadukkaat tyttöpelit omassa ikäluokassa tarkoittaa joukkueellemme reissaamista, mutta toisaalta, tuollaisia pelejä on joukkueemme pelaajat ansainneet, ihan jokainen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »