Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  4 kpl

Kuhmon Kiva-Lentis A-tytöt

Kiva-Lentiksen A-tytöt ovat osa N2 edustusjoukkuetta. Joukkue on Kainuun yhteisjoukkue. Pelaajat asuvat Kuhmossa (1), Sotkamossa (6) ja Kajaanissa (2). Treenit vaihtelevat näillä paikkakunnilla ja jokaisella paikkakunnalla on oma harjoitusvalmentaja. Joukkueen pelivalmentaja asuu Suomussalmella.

Junioreiden treenimatkojen kustannuksiin kaudella 2019-20, jotta joukkue pääsisi mahdollisimman paljon treenaamaan yhdessä ja kehittämään yhteispeliään. Tällä hetkellä treenimatkat ovat pelaajille omakustanteisesti.

Treenit 2x/vko Sotkamon Vuokatissa, 2x/vko Kajaanissa ja 1x/vko Kuhmossa. Kuhmo – Kajaani etäisyys 103 km, Kuhmo – Vuokatti 70 km, Vuokatti – Kajaani 34 km.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »