Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  147 kpl

Kuusikon Urheilijat K3 esikilparyhmä

K3 on Kuusikon Urheilijoiden syksyllä 2018 perustettu naisten telinevoimistelun esikilparyhmä. Ryhmässä harjoittelee 9 innokasta ja lahjakasta vuosina 2012-2013 syntynyttä voimistelijan alkua. Ryhmään valitut voimistelijat ovat osallistuneet testitilaisuuteen ja tulleet valituksi esikilparyhmään. Ryhmä harjoittelee tällä hetkellä Hakunilan väestösuojassa 3 kertaa viikossa 1,5h kerralla. Tammikuusta 2020 alkaen ryhmän harjoitusmäärä kasvaa kuuteen tuntiin viikossa.

K3 ryhmä aloittaa kilpailu-uransa syksyllä 2020. Tätä ennen voimistelijoiden on osallistuttava Stara-tapahtumaan ja suoritettava Voimisteluliiton vaatimat suoritusmerkit hyväksytysti. Näin ollen stipendi tullaan käyttämään seuran vaatimiin edustusasuihin, kuten edustustuulipukuun sekä voimistelupukuun. Kustannukset per voimistelija tulee olemaan noin 200-250 euroa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »