Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  312 kpl

KyIF Goes Stockholm

KyIF:in B-tytöt pelaavat ensimmäisenä suomalaisena juniorijoukkueena Tukholman TU16 käsipallosarjaa. Joukkue on moninkertainen SM mestari. Voittona myös PM mestaruus käsipallossa. Joukkue on pelannut kaksi vuotta myös poikien SM sarjaa sijoittuen vuonna 2018 hopealle.

Tytöt pelaavat ensimmäisenä suomalaisena joukkueena Tukholman U16 korkeinta käsipallosarjaa. Sarjaa pelataan yhtenä viikonloppuna kuussa ja tuolloin neljä ottelua kerralla. Yksittäinen pelimatka Tukholmaan maksaa 5000 euroa. Stipendiä käytettäisiin osallistumiseen Tukholman sarjaan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »