Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  65 kpl

Lahti Basketball U13

Lahti Basketball U13-pojat ovat vuonna 2007 syntyneitä urheilijapoikia. Joukkueeseen kuuluu 14 koriksen treenaamisesta ja pelaamisesta innostunutta poikaa. Valmentajankin mielestä joukkueen vahvuuksia ovat into ja rakkaus lajia kohtaan. Pojat ovat kovia harjoittelemaan ja taidot kasvavat kohisten.

Mahdollinen apuraha käytettäisiin ensimmäiseen yhteiseen ulkomaan turnaukseen. Urheiluharrastus opettaa paitsi lajitaitoja, myös liikunnan, urheilun ja terveellisten elämäntapojen merkitystä sekä ennen kaikkea joukkueena toimimista ja ihmisyystaitoja. Tämän vuoksi haluamme kaikki jätkät reissuun mukaan!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »