Ääniä:  0 kpl

Lahti Ringette F-juniorit

24 reipasta ja omistautunutta ringeten harrastajaa Lahdesta. Joukkue on vasta muodostunut ja tutustuminen tyttöjen kesken on aluillaan. Harrastus antaa tähän upean mahdollisuuden.

Mekonomen-stipendi käytettäisiin kahteen pidemmällä olevaan turnausmatkaan. Turnausmatkat ovat tärkeitä paitsi tytöille myös huoltajille. Yhteistyötä tehdään parhaassa tapauksessa vuosia!
Bussikuljetus mahdollistaa rennomman ja vapaamman keskustelun ja tutustumisen sekä tyttöjen että huoltajien kesken.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »