Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  47 kpl

Lasb c-tytöt

Lasb c-tytöt on aktiivinen ryhmä nuoria pelityttöjä matkalla huipulle. Joukkueessa on loistava joukkuehenkin ja sitä tarvitaan kun matkataan ympäri Sisä-Suomea salibandyturnauksissa. #sisulla&sydämellä

Joukkue on sitoutunut kahden vuoden projektiin joka huipentuu ulkomaan turnaukseen. Rahoitusta matkaan tarvitaan, ja sen eteen erilaisia varainhankinta tempauksia on suunnitteilla. Stipendin tuoma 2000€ antaisi vahvaa uskoa siihen että ulkomaan turnaus olisi kaikille mahdollinen taloudellisesta tilanteesta huolimatta. #rakkaudestlajiinJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »