Ääniä:  83 kpl

LASB juniorit F2, pojat

Olemme Hollolalainen joukkue, joka koostuu vuonna 2011 syntyneistä pikkuisista pelimiehistä. Harjoittelelemme 2 kertaa viikossa. Harjoituksissa pidetään huolta siitä että kaikilla on kivaa, mutta kuitenkin koko ajan kehittäen poikia. Olemme joukkue täynnä intoa ja iloa. Meijän joukkueeseen on helppo tulla mukaan, koska olemme kuin yksi iso perhe. Tsemppaamme toisiamme ja ymmärrämme joukkuelajin vahvuuden. Meillä on 2 loistavaa valmentajaa ja upea apuvalmennus, puhumattakaan muusta taustajoukosta. Harrastamista suurella oranssilla sydämellä. #oranssisydän 🧡

Ensi keväänä lähtisimme ensimmäiselle kunnon turnausreissulle yhdessä joukkueena.
Tämä tuki olisi upea apu siihen, että mahdollistaisimme sen että kaikki pääsisi mukaan ja vanhemmille olisi mahdollisimman vähän kuluja tästä. #oranssiperheJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »