Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  219 kpl

Lauri Markkasen Koriskoulu

Yhdessä alueen junioriseurojen kanssa Jyväskylässä, Säynätsalossa, Muuramessa, Laukaassa ja Äänekoskella järjestettävä Lauri Markkasen Koriskoulu on saavuttanut huiman suosion jo ensimmäisinä toimintavuosinaan, maksuttomaan koriskouluun osallistuu tälläkin kaudella yli 500 5-8 vuotiasta lasta! Vertailun vuoksi aiemmilla kausilla alueella koripallon aloitti noin 150 lasta joten Koriskoulu on kolminkertaistanut harrastajamäärät jo ensimmäisten kahden kauden aikana. YLE:n juttu Koriskoulusta: https://yle.fi/uutiset/3-9839716 Täysin maksuttomaan Koriskouluun sisältyy ohjattu harjoitus joka viikko syyskuusta toukokuuhun, lisäksi eri koriskoulut pääsevät pelaamaan toisiaan vastaan kaksi kertaa kauden aikana järjestettävissä turnauksissa. Koriskouluun sisältyy myös jokaiselle pelaajalle vakuutus, pallo sekä peliasu. Tavoitteenamme on tarjota kaikille lapsille tasavertainen mahdollisuus hauskaan liikuntaharrastukseen riippumatta perheen taustasta tai varallisuudesta.

Stipendi mahdollistaisi yhä useamman lapsen maksuttoman liikuntaharrastuksen, stipendi käytettäisiin täysimääräisesti valmentajien palkkioihin, koriskoululaisten palloihin ja vakuutuksiin sekä koriskouluturnausten järjestämiseen.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »