Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  50 kpl

Leppävaaran Pallo T09

LePaT09-joukkue koostuu 24:stä ihanasta nuoresta jalkapalloilijasta. Joukkueessa on mahtava henki, tytöt ovat ystäviä keskenään ja kaikki otetaan mukaan peleissä ja treeneissä. Tytöt pelaavat niin kilpa-, haaste- kuin harrastetasolla eri kokoonpanoilla ja joukkue on aina avoin uusille lajista kiinnostuneille tai pidempäänkin jo pelanneille. Valmennuksesta vastaavat mahtavat valmentajat Anna ja Pinja sekä tottakai LePan tyttöjen valmennuspäällikkö Timo. Taustalla pyörii myös joukkueenjohdossa, valmennuksessa ja huoltojoukoissa aktiivisia vanhempia, joita ei voi tarpeeksi kiittää joukkueen toimivuudesta. Jotta joukkueen kustannukset pysyisivät järkevinä ja pelaaminen olisi mahdollista kaikille, olemme järjestäneet erilaisia myynti kampanjoita (mm. keksejä, karkkia, lakuja, jumppareppuja) sekä turnauksia. Nämä kampanjat ovat mahdollistaneet vuosittaisen osallistumisen mm. Stadicupiin sekä Helsinki Cupiin ja muutamaan yön yli kestävään kotimaan viikonlopputurnaukseen.

Joukkue on ilmoittautunut ensi kesänä Ahvenmaalla järjestettävään 2009-ikäluokan Ålandia Cup-turnaukseen kahdella peliryhmällä, eli toivottavasti koko joukkue lähtee mukaan. Stipendi helpottaisi matkaan liittyvää perheiden taloudellista painetta ja mahdollistaisi matkan kaikille joukkueen pelaajille. Reissu olisi ensimmäinen koko joukkueen yhteinen pidempi turnausmatka.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »