Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  75 kpl

Leppävirran cheerleading, Queens

Olemme Leppävirralla 2018 perustettu cheerleading joukkue. Kisa tytöt ovat joukkue nimeltään Queens. Tytöt ovat lajille omistautuneita ja päättäväisiä tyttöjä, jotka tähtäävät kisoissa askel kerrallaan korkeammille sijoituksille. Kisa kokemusta tytöillä on vasta muutamista kisoista, mutta jokaisesta kisamatkasta Queens on kasvanut ja oppinut. Tyttöjä on kisa joukkueessa tällä hetkellä 17 hlö. Seurassa on myös muitakin ryhmiä joissa on harrastajia kasvamassa kisa joukkueeseen. Queens joukkue treenaa 3 krt/vko. Valmentajamme on lajille/seuralle itsenä antanut Emmi jolta löytyy omaa lajitaustaa joten hän on tytöille täydellinen koutsi. Emmi luotsaa tyttöjä varmoin ottein kohti yhteistä unelmaa, menestyä kisoissa.

Mekonomen stipendi tultaisiin käyttämään varuste hankintoihin kuten uusien treenimattojen ostoon jotka takaisivat turvallisen treenaamisen edelleen lapsille.
Sekä tilavuokrien maksuun, jotta joukkueet saavat treenata.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »