Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  2915 kpl

Les Miracles

Myö ollaan kansallisella juniori-tasolla kilpaileva muodostelmaluistelujoukkue Les Miracles Joensuusta. Kaudella 2019-2020 joukkueessamme luistelee 20 energistä ja motivoitunutta 14-24-vuotiasta tyttöä. Treenaamme tavoitteellisesti, mutta pilke silmäkulmassa jäällä, oheisissa, fysiikkaharjoituksissa sekä tanssitunneilla. Kauden aikana meillä on n. 5 kilpailut ympäri Suomea. Lähdemme tällä kaudella testaamaan taitojamme kansainvälisiin kilpailuihin, tavoitteena on yltää kärkisijoille.

Käyttäisimme stipendirahat ulkomaankilpailumatkaan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »