Ääniä:  34 kpl

Liperin Taimi

Liperin Taimi on kotimaan mittakaavassa pieni mutta kasvava yleisurheiluseura, joka on pärjännyt kuluneen vuoden aikana loistavasti seuratoimintakilpailussa sijoittuen sijalle 8. Meillä Liperin Taimessa on positiivinen ongelma, kun mukaan toimintaan on tullut paljon uusia perheitä ja innokkaita lapsia ja nuoria urheiljoita. Myös kilpailullisesti on tullut tulosta. Urheilijamme ovat kauden mittaan tehneet kotimaan kärkituloksia, ja saavuttaneet merkittävän määrän A-luokan tuloksia seurojen kokoon nähden. Haluamme jatkossakin tarjota lapsille laadukasta valmennusta ja monipuolista kerhotoimintaa.

Haluamme jatkossakin tarjota lapsille laadukasta valmennusta ja monipuolista kerhotoimintaa sekä kilpailla ja käydä leireillä. Mekonemen-stipendi käytettäisiin kattamaan mm. kilpailumatkojen kustannuksia.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »