Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  0 kpl

Lippo juniorit C-tytöt

Nämä tytöt ovat rautaa! Kausi on meillä vasta aluillaan ja harjoituskilometrejä alkaa pikkuhiljaa kertyä. Kovinta reissaaminen on sitten kesällä, jolloin kulkupelien(kin) on syytä olla tikissä. Viime kaudella Lipon C-tyttöjen joukkue saavutti aluesarjan hopeaa jo toisen kerran peräkkäin ja kesän 2019 leirillä joukkue voitti pelisarjan jokseenkin ylivoimaisesti. Mitenkähän mahtaa käydä alkavalla kaudella? Meille on tärkeää, että jokainen pelaaja saa peliaikaa. Siksipä alkavalla kaudella joukkueita tulee olemaan ikäluokan eri sarjoissa useampia. Ja kilometrejä kertyy... Ensi kesänä reissaamme pelimatkoilla ympäri Pohjois-Pohjanmaata, vähän ehkä Kainuussa ja Lapissakin. Kesän kohokohta, nuorisoleiri on Kuopiossa ja Siilinjärvellä heinäkuussa 2020.

Leiri on jokakesäinen huippujuttu, joten olispa mahtavaa, että pääsisimme sinne koko porukalla eikä kenenkään osallistuminen jäisi ainakaan leirimaksusta kiinni! Leirillä joukkueesta tulee Joukkue isolla J:llä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »