Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  42 kpl

Little Dreams

Olemme nuori, harrastepohjalta ponnistava tulevaisuuden muodostelmanluistelun tulokasjoukkue Little Dreams Myllypuron Taitoluisteluklubista. Meitä on 16 hymyilevää ja iloista alakoululaista tyttöä, joiden intohimona on oppia muodostelmaluistelun saloja toisiamme kehityksessä tukien. Ryhmässä harjoittelun kautta opimme luistelutaitojen lisäksi myös tulevaisuutta ajatellen toistemme huomioon ottamista ja kaverisuhteiden tärkeyttä. Haluamme panostaa myös näkyvyyteen ja olemme avaamassa omaa Instagram-tiliä joukkueelle. Joukkueeseemme liittymiskynnys on matala, ja olemme aloittaneetkin kaiken alusta tänä syksynä. Toivomme mukaan lisää luistelijoita ja kaikki ovat tervetulleita joukkueeseemme!

Tukirahan käyttäisimme ensimmäisiin kahteen kilpailuihin tällä kaudella (11/2019 ja 02/2020). Kilpailut ovat suuri ponnistus sekä luistelijoille että huoltajille. Kilpailupäivät ovat pitkiä ja kuluja muodostuu mm. kisa-asuista, joukkueruokailusta, muille joukkueille vietävistä tervehdyksistä sekä luistelijoille annettavista pienistä palkitsemisista. Nämä kulut eivät kuulu kuukausittaiseen harrastemaksuun ja haluamme mennä ensimmäisiin kisoihin, joita olemme kovasti odottaneet.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »