Ääniä:  124 kpl

Mäntsälän Jää-Tiikerit E1 & E2

Jää-Tiikerin sydän sykkii jääkiekolle, reilulle pelille ja hyvälle yhteishengelle. – Tavoitteena on änäri ja treenit vedetään täysillä. Ja kaveria pitää tsempata, kertovat joukkueemme asenteesta kapteenimme Jesse ja Valtteri. Mäntsälän Jää-Tiikereiden yhdistetyssä E1- ja E2 –joukkueessa pelaa yhteensä 28 vuosina 2008 ja 2009 syntynyttä pelaajaa. Molemmat ikäluokat pelaavat omissa sarjoissaan, mutta treenaavat yhdessä kaksi kertaa viikossa Mäntsälän jäähallilla. Halli oli remontissa kesän ajan, joten pääsimme aloittamaan treenaamisen syksyllä jälkijunassa. Tiikerimäisellä sisulla ja sitkeydellä molemmat joukkueet ovat päässeet harjoittelussa hyvään vauhtiin ja sarjapelit ovat käynnistyneet hienosti. Jää-Tiikereiden salainen ase on tiimipeli, pelaamisen ilo ja rakkaus lajiin. Niiden avulla jokainen pikkutiikeri pistää itsensä likoon niin treeneissä kuin peleissäkin. Teimme harrastustuen hakua varten oheisen videon, josta voit kurkistaa Jää-Tiikereiden treeneihin, pelitunnelmiin sekä tutustua mahtaviin pelaajiimme.

Mekonomenin harrastustuki käytettäisiin joukkueiden ensi kevääksi suunnitellun yhteisen valmennusleirin kustannuksiin sekä viikoittaisesta harjoittelusta koituvien kulujen, kuten jäämaksujen, kattamiseen.

Joukkueessamme tehdään paljon vapaaehtoistyötä, mutta väistämättä kulujakin harrastamisesta kertyy. Maksujen pitäminen mahdollisimman alhaalla on pienellä paikkakunnalla tärkeää, jotta kynnys tulla mukaan harrastukseen on kaikilla lajista innostuvilla pelaajilla mahdollisimman matala. Muuten pelaajajoukkomme jää liian pieneksi eikä joukkuetta saada kasaan.

Haluamme tarjota turvallisen ja mukavan mahdollisuuden jääkiekon harrastamiseen jokaiselle innokkaalle pikkutiikerille – oli tavoitteena sitten ura änärissä tai ihan vaan ajanvietto mahtavan porukan ja harrastuksen parissa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »