Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  61 kpl

MaPS p11

MaPS p11 -joukkue koostuu n.30 innokkaasta ja motivoituneesta junnufutaajasta. Futaajien taustalla on huikea porukka vanhempia tukemassa toimintaa niin rahallisesti kuin kentänlaidalla kannustaen ja tsempaten, haavoja paikkaillen, mokkapaloja leipoen sekä kuskaten. Me vanhemmat takaamme näille futaajien aluille tasavertaiset mahdollisuudet osallistua ja harrastaa. Meistä vanhemmista koostuu myös joukkueemme mahtavat toimihenkilöt, jotka tekevät viikottain pyyteetöntä työtä poikien eteen mm.mahdollistamalla treenauksen, kouluttautumalla valmennuksen ja huollon saralla, järjestämällä buffetteja jne. Pelaamme tasajoukkuein, jolloin jokainen pelaaja saa yhdenvertaisen kokemuksen kentällä olosta ja joukkueeseen kuulumisesta sekä voitosta tai tappiosta.

Mekonomen-stipendin käyttäisimme mm.uusiin treeniasuihin ja verryttelypukuihin. Yhteneväinen asustus lisäisi yhteenkuuluvuudentunnetta ja tukisi ryhmäytymistä.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »