Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  22 kpl

MaPS P12

Joukkueessamme on noin 20 innokasta pelaajaa joille jalkapallon harrastaminen ja pelaaminen on lähellä sydäntä. Yhteishengen kasvattaminen ja tiimipelaaminen on joukkueessamme THE asia ja siihen kannustetaan kotijoukoista lähtien. Jokaisen pelaajan vanhemmat sekä sisarukset kannattavat koko joukkuetta ja omalla panoksellaan kantaa kortensa kekoon jotta pelaajille saataisiin onnistunut harrastus. Lapsuuden muistot kantavat läpi elämän ja mistäs muualta sitä parhaimpia muistoja saa kuin ystävien kesken rakkaan lajin parissa.

Jos joukkueemme voittaisi stipendin,hankkisimme uudet peliasut sekä pallot pelaajille. Kykenisimme myös meidän tulevaan turnaukseen hankkia buffet tarjottavaa jonka mahdollisilla voitoilla pystytään turvaamaan halliaikaa.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »