Ääniä:  0 kpl

MaPS T10

Maskusta morjens! Olemme villi ja vapaa vanhojen ravureiden paimentama 19 varsan lauma Niemisen Jarkon ja Kappe Hämäläisen kainalosta täynnä intoa ja dynaamista suorituskykyä, olemme Maps T10!👊

Olemme kaihoisasti hirnahdelleet harjoitusniityllä pelimatkasta suurten vesien taa Ruotsiin. Toivomme avustusta karavaaniimme, jotta heinää, huopia ja tallipaikka pystyttäisiin järjestämään jokaiselle pallon perässä laukkaavalle! Saisimme siitä ison kengällisen onnea. Äänestä ihhahnasti: Maps T10!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »