Ääniä:  46 kpl

Maskun Palloseura P10 ja T12

Ryhmä reippaita 2010 syntyneitä poikia ja 2012 syntyneitä tyttöjä Varsinais-Suomesta joilla on vihreä-valkoinen sydän.

Jakaisimme summan kahden joukkeen kesken ja täten siitä hyötyisi ei vain yksi vaan peräti kaksi juniorijoukkuetta, 51 innokasta pientä futaaja saisi tulevaan talveen mukavan lisäyksen kassaan. Meidän tavoitteena on pitää kustannukset sellaisina että harrastaminen ei tulisi esteeksi hinnan takia.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »