Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  171 kpl

Minetit Junior

Minetit Junior on Tampereen Sisun joukkuevoimistelun juniorisarjan (14–16-vuotiaat) edustusjoukkue. Joukkue koostuu kahdeksasta motivoituneesta ja määrätietoisesti harjoittelevasta 13-16 -vuotiaasta voimistelijasta. Harjoituksia on 7-8 kertaa viikossa. Joukkueen urheilijat kuuluvat Tampereen Urheiluakatemiaan. Kauden 2019–2020 kokoonpano on erittäin potentiaalinen ja tavoitteena on olla maailman huipulla aiempien vuosien tapaan. Vuonna 2020 EM-kilpailut kilpaillaan Moskovassa toukokuun lopulla ja MM-kilpailut marraskuussa Sofiassa. Lisäksi tavoitellaan menestystä Challenge Cupin osakilpailuissa, joita kilpaillaan Suomen lisäksi Kazakstanissa, Venäjällä sekä Malesiassa asti.

Stipendirahalla parannettaisiin nuorten urheilijoiden mahdollisuuksia koti- ja ulkomaan kilpailumatkoihin, valmennusleireihin, kehonhuoltoon sekä harjoittelu- ja kilpailuvarusteisiin.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »