Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  148 kpl

MU Salamat T07-09

Kuten kuvasta näkyy, meillä on valtava määrä innokkaita tyttöfutareita joukkueessamme ja olemmekin seuramme suurin tyttöfutisjoukkue noin 40 pelaajalla. Treeneissä käy siis valtava määrä innokkaita, urheilullisia, vauhdikkaita ja nauravaisia pelaajia joka treenissä, joten harkka-aktiivisuutta ja motivaatiota näiltä tytöiltä löytyy. Kesä 2019 oli pelaajakehityksien kannalta huikea niin yksilöiden kuin joukkuepelaamisenkin osalta ja samaa rataa aiomme jatkaa myös talvella/kesällä 2020. Valmennus, joukkueenjohto ja huoltajat antavat aikansa ja sydämensä tälle joukkueelle - he ovat joukkueen mukana kentällä säässä kuin säässä, kannustavat ja tsemppaavat, lohduttavat ja paikkaavat kolhuja, kuskaavat, pakkaavat eväät ja varusteet ja ovat mukana jokaisessa Salamaniskussa! Pieneltä paikkakunnalta pitää ponnistaa hiukan isompia kovempaa ja sen me totisesti teemme! ❤ Jos joskus satut futiskentälle yhtäaikaa kanssamme, saatat kuulla tsemppihuutomme: "Mikä iskee?" "⚡ Salamat⚡ "

Yritämme pitää joukkueessamme harrastamisen huokeana, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus päästä harrastamaan tätä kuningatar-lajia. Samalla haluamme tarjota myös hyviä harjoitusolosuhteita ja ennen kaikkea ikimuistoisia kokemuksia. Ensi kesäksi olemmekin jo varanneet paikat kahdelle joukkueelle meidän ensimmäiseen ulkomaan turnaukseen, Örebro-cupeniin Ruotsiin, johon keräämme rahaa. Lisäksi hyvien harkkaolosuhteiden järjestäminen lisää kustannuksia.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »