Ääniä:  58 kpl

Nokian KrP 08

Me ollaan Nokian KrP 08 joukkue ja laji on salibandy. Me pelataan salibandyliiton Sisä-Suomen kilpa- ja haastajasarjassa. Meidän joukkueessa on 24 pelaajaa, kolme valmentajaa ja joukkueenjohtaja. Viime keväänä kävimme pelimatkalla Tallinnassa (Tallink floorball tournament Estonia 2019) ja voitimme elite -sarjassa hopeaa. Vakaa aikomuksemme on ensi keväänä kirkastaa mitali kultaiseksi. Pelireissut on hienoja kokemuksia ja ne hitsaa joukkueen yhteen!

Mekonome-stipendin käyttäisimme Tallinnan turnausreissuun.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »