Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  50 kpl

Nokian KrP 2009 pojat

Salibandyjoukkue @nokiankrp09 aloittaa kuudennen kautensa E2 pojissa.Joukkueessa pelaa tällä hetkellä parikymmentä 10-11 vuotiastapelaajaa. Pelaajat ovat Nokialta, Tampereelta ja Pirkkalasta.

Olemme yhtenäinen, aktiivinen ja sosiaalinen salibandyjoukkue, joka haluaa hyvin ja monipuolisesti harjoittelemalla kannustaa pelaajia omatoimiseen harjoitteluun ja pelailuun. Tähän asti resepti on toiminut hienosti ja ollemme Suomen
kärkijoukkueita ikäisissämme ja joukkueessa on paljon lahjakkaita pelaajia, jotka tarvitsevat hyvät ja
kunnon olosuhteet harjoitteluun sekä paljon pelejä ja turnauksia. Tätä varten tarvitsemme sponsoreita ja
yhteistyökuvioita, jotta kausimaksusta ei tule liian
isoa taakkaa kenellekään.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »