Ääniä:  11 kpl

NS Nuljun Sisu

NS Nuljun Sisu on Pirkkalassa toimiva erityisnuorten salibandy joukkue. Nimi juontaa Nuolialan koululta jossa ryhmä on saanut alkunsa, sekä Sisupartiosta jossa osa porukasta on ollut aktiivisesti mukana. Harkat ovat kerran viikossa lauantaisin Toivion koululla ja kestävät noin 1½ tuntia. Aluksi lämmitellään, tehdään tekniikkareeniä ja lopuksi pelataan - yleensä jaolla vanhemmat vastaan junnut. Kaikki pelaavat, kaikilla on kivaa ja maaleja tulee tasaväkisesti. Tämä on hieno porukka joka on täysillä mukana kaikessa mitä tehdään.

Omat pelipaidat ovat olleet haaveena jo pitkään, ja tähän tarvitsisimme tukea.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »