Ääniä:  119 kpl

Nurmijärven jalkapalloseura T07-08

Olemme Nurmijärveltä kotoisin oleva 11-12 vuotiaiden tyttöjen jalkapallojoukkue, joka koostuu tällä hetkellä lähes 40 taidokkaasta pelaajasta. Joukkueellamme on aina kova tekemisen meininki ja hyvä tsemppi päällä, oli kyseessä sitten treenit, sarjapeli tai turnaus jossakin päin kotimaata. Meidän SuperMimmien salainen slogan onkin ”Nyt laitetaan Nappikset kattoon, sillä tää matsi on meidän” Tyttöjen omasta mielestä parasta jalkapallossa ja meidän joukkueessa on mm. kaverit, yhteishenki, kokemukset sekä tsemppaus ja kaverin kannustaminen. Valmentaja puolestaan kehuu tyttöjen intoa olla mukana sekä halukkuudesta kehittyä ja joukkueenjohtaja ei voi korostaa liikaa, että kun tehdään täysillä ja yhdessä, niin onnistutaankin yhdessä.

Mitä tekisimme, jos harrastustukivoitto osuisi kohdallemme?

Voisimme varmistaa, että joukkueemme pääsee keräämään upeita kokemuksia ja haastamaan itseään kansainvälisesti, koska käyttäisimme sen kattamaan kustannuksia vuodelle 2020 suunniteltuun koko joukkueen yhteiseen turnausmatkaan Eurooppaan. Mikäs sen mahtavampaa!

#mekonomen #harrastustuki #palokärkisydän #njs_t0708 #njs_nurmijärviJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »