Ääniä:  1 kpl

Nurmijärvi Seven Ringettes ry / tukirahasto

NURMIJÄRVI SEVEN RINGETTES TUKIRAHASTO Nurmijärvi Seven Ringettes ry eli tuttavallisemmin Seiskat on Nurmijärveläinen, noin 120 aktiivisesti ringetteä harrastavan tyttö/naisurheilijan muodostama jääurheiluseura. Seurassa on joukkueita ringettekoulusta aina Naisten Ykkössarjajoukkueeseen asti. Seuran joukkueet osallistuvat ringetten alueellisiin tai valtakunnallisiin sarjoihin joukkueen ikäkaudesta riippuen.

Seurassa kaikki toimii vapaaehtoisvoimin ja varainhankinta on vanhempien kontolla.
Jääurheilun ollessa kyseessä harrastus on kallista. Harrastuksen vuosikustannukset vaihtelevat noin 600 € – 2000 € ikäkauden mukaan.
Seiskat on perustanut vuonna 2018 tukirahaston avustamaan perheitä, jotka joutuvat odottamattoman maksuvaikeuden (esim. sairaus) kohteeksi. Tukirahasto toimii seuran hallituksen alaisuudessa, mutta kuitenkin autonomisena yksikkönä. Se koostuu neljästä anonyymistä jäsenestä, jotka käsittelevät hakemukset. Hakeminen tapahtuu seuran kotisivuilta löytyvällä lomakkeella. Tukea voi hakea kaksi kertaa vuoden aikana. Tukirahaston ajatuksena on, ettei kenenkään tarvitsisi luopua rakkaasta harrastuksestaan yllättävien kuluerien vuoksi.
Heti ensimmäisen toimintavuoden aikana havaitsimme tukirahaston todellisen tarpeen. Otamme kaiken saamamme avun kiitollisena vastaan tukirahaston toiminnan jatkumiseksi.

Ystävällisin terveisin,
SeiskatJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »