Ääniä:  65 kpl

Pargas IF- Tytöt 05

Hei, olemme Pargas IF:n, puhekielessä Piffenin vuonna 2005 syntyneet tytöt Paraisilta ja lajimme on käsipallo. Lajin harrastajamäärät eivät suomessa yllä kovinkaan suuriksi, mutta tiesitkö, että esimerkiksi Saksassa on rekisteröityneitä lajin harrastajia enemmän kuin koko maalmassa jääkiekkoilijoita? Joukkueessamme on tällä kaudella 15 pelaajaa iältään 14-15 vuotta. Laji on Paraisilla aina ollut suosittu tapa viettää vapaa-aikaa ja joukkueellamme onkin käsissään positiivinen ja ylä-asteikäiseten kohdalla melko harvinainen haaste, sen koko nimittäin kasvaa edelleen. Otamme edelleen ilolla mukaan joukkueeseemme uusia pelaajia vaikka pelaammekin käsipalloa SM-tasolla. Meille on tärkeää, että treeneissä ja pelimatkoilla viihdytään ja että joukkueella on hyvä henki. Meillä on myös aktiviteetteja treenien ulkopuolella ja teemme joukkueena paljon yhdessä. Joukkueemme on täysin kaksikielinen ja osallistumalla oppii paitsi käsipalloa niin myös molempia kotimaisia. Melkoinen win-win meille kaikille, eikö totta?

Koska Parainen sijaitsee etäällä, noin 170 kilometrin päässä pääkaupunkiseudusta (missä suurin osa otteluista pelataan), on meillä haasteena matkakulut. Käytännössä tytöt ja heidän vanhemmat viettävät usemamman päivän kuukaudesta tien päällä, jotta he voivat osallistua otteluihin. Yhden vierasottelun toteutuminen vaatii 3-4 auton panosta, jolloin ajokilometrejä per ottelu kertyy arviolta 990-1220km. Ajopanoksen lisäksi se vie vanhemmilta aikaa ja rahaa.

Stipendin avulla haluaisimme tarjota vanhemmille taukoa taksikuskin roolista sekä osallistua ilmastotalkoihin kulkemalla bussilla/isolla taksilla ainakin kaumipana oleviin ottelukaupunkeihin (Porvoo 240km ja Riihimäki 200 km) sekä rahoittamaan matkaamme Tanskan Fredrikshavnissa pääsiäisenä 2020 järjestettävään Rödspätte -käsipalloturnaukseen, minne matkaamme, totta kai, bussilla 🙂

Tukemalla meitä tuet hyvää fiilistä sekä yhdessä tekemisen jatkumista vielä yläkoulussakin ajan ilmastohenkeä unohtamatta sekä pääset mukaan tuetulle ottelumatkallemme joukkueen oman Instatilin kautta #mekonomen #harrastustukiJaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »