Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  75 kpl

Pelicans SB D1 pojat

Pelicans Sb D1 pojat koostuu vuonna 2006 syntyneistä pojista. Joukkueessa on tällähetkellä 17 pelaajaa joilla kaikilla on kova halu tehdä töitä joukkueen eteen ja asenne kohdillaan. Treeneissä treenataan ja asenteella, kotiin ei lähdetä ennen kuin hiukset on märät. Joukkue on joukkue isolla J:llä. Pojat on treenanneet yhdessä monta vuotta pääosin samalla kokoonpanolla. Uudet on otettu mukaan hyvin ja joukkueen ryhmähenki on moitteeton. Toisia tsempataan tekemään parhaansa, ei huudella turhia. Joukkueeseen kuuluu 3 asialleen omistautunutta valmentajaa. Poikien kehonhuollosta vastaava fysiikka valmentaja ja huoltaja jonka autossa kulkeutuu ajoittain kokonainen kenttäkeittiö. Sekä äärimmäisen kovaääninen kannatusjoukko vanhempia. #turkoosivoittaa

Poikien tavoitteena päästä taas ylempään jatkosarjaan joten linja-auto matkoihin sekä ruokailuihin kuluu rahaa. Tuleva kausi huipentuu pelimatkaan Tallinnaan joten pieni rahapalkinto tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Kaikille mahdollisuus, jokainen on tarpeen ettei jäisi rahasta kiinni.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »