Ääniä:  1 kpl

Pesäkarhut D-punaiset

Pesäkarhut D-punaisissa pelaa 13 lahjakasta ja motivoitunutta tyttöpesäpalloilijaa. Pelaamme Länsi-Suomen pesiksen D-tyttöjen kilpasarjaa, osallistumme Etenee!-alueleirille, valtakunnalliselle suurleirille, jossa taistellaan sm-mitaleista sekä lähdemme opettelemaan C-ikäisten leirille pelaamista isommalla kentällä.

Joukkue haluaisi lähteä maaliskuussa Espanjaan leirille ja käyttäisimme rahan tähän ulkomaan leiriin!
Koska joukkue aloittaa virallisesti toimintansa 1.11. (Tästä syystä meillä ei ole vielä sometilejä käytössä) Meille tulee kova kiire kerätä rahaa leiriä varten ja tämä Mekonomen-Stipendi takaisi, että joukkueen jokaisella tytöllä olisi mahdollisuus päästä leirille mukaan. Leiri olisi todellinen elämys näille 12-14 vuotiaille tytöille!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »