Ääniä:  61 kpl

Pesäkarhut E-tytöt Susset

Pesäkarhujen E-tytöt Susset on hauska, innokas pesisjoukkue, jolla on ihanat nuoret valmentajat. Viime kauden kaikista sarjapeleistä tuli häviö, joten uuteen kauteen joukkue on lähdössä kokemuksia rikkaampina ja halu kehittyä sekä onnistua on suuri.

Stipendillä hankkisimme joukkueelle yhtenäiset juomapullot, uuden viuhkan, pallot sekä tekniikkataulun lisäksi käyttäisimme stipendiä kesän leirien maksuihin, jotta vanhempien maksettava osuus jäisi pienemmäksi.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »