Ääniä:  39 kpl

Pirkkalan Pirkat E2 Blue

Pirkkalan Pirkat E2 Blue on 15 aktiivisen pojan ja 4 valmentajan joukkue, joka harjoittelee 3 kertaa viikossa salibandyn saloja, joukkueena toimimista sekä kerätän kivoja muistoja liikunnan parissa, toivottavasti pitkälle tulevaisuuteen. Keväällä 2020 on toiveissa päästä kirkastamaan hopeamitalit kultaiseksi Särkänniemi Cupissa Tampereella. Jotta toiveemme toteutuu, vietämme aikaa yhdessä sekä harjoitussalissa että sen ulkopuolella, jotta uudistuneesta porukasta kuoriutuu kevääseen mennessä yhteen hiileen puhaltava ja pelaava JOUKKUE. Meidän toimintaan pääsee tutustumaan kotisivuiltamme ja näymme näin pimeän aikaan myös liikenteessä kuten kuvasta näkyy.

Mikäli olemme se onnellinen joukkue, jolle tuki myönnetään, käyttäisimme tukirahan koko joukkueen hyväksi turnauskuluihin. Pojat odottavat jo kovasti yön yli kestävää turnausta vähän kauemmaksi kuin Pirkanmaalle. Haaveena on myös 3 päiväinen leiri salibandyn ”Mekassa” Eerikkilässä. Maalivahdille hankittaisiin myös uudet pelikengät, joita hän on hartaasti toivonut.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »