Ääniä:  42 kpl

Pitäjänmäen Tarmo 09/10

Pitäjänmäen Tarmon 09/10 syntyneet on iloinen joukko lähialueiden poikia osaavien valmentajien opissa kehittymässä ihmisinä ja jalkapalloilijoina. Ryhmä koostuu sekä 2009 syntyneistä että 2010 syntyneistä pojista, jotka on jaettu yhteensä neljään (2+2) peliryhmään. Joukkue pyrkii harjoittelemaan 2-3 kertaa viikossa läpi vuoden säässä kuin säässä.

Stipendin voisimme käyttää sekä parantamaan talvikauden harjoitusolosuhteita että jonkin turnauksen osallistumismaksuihin. Koska pääkaupunkiseudulla hyvien talviharjoitusvuorojen saaminen on kiven alla, ylimääräisten hallivuorojen hankkiminen innostaisi poikia myös pimeimpänä vuodenaikana. Ja ensi kaudella joukkue voisi lähteä sopivaan turnaukseen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle testaamaan tasoaan muun Suomen joukkueita vastaan.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »