Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  10 kpl

PK-35 P11

PK-35:n P11 joukkue koostuu noin kuudestakymmenestä 2011 vuonna syntyneestä pojasta. Joukkueessa harjoitellaan innokkaasti ja pelataan oman ikäisten jokaisella tasolla yli 400 peliä vuodessa. Pelien ja harjoitusten lisäksi meillä on kaikkea hauskaa oheistoimintaa. Juuri olleessa syysriehassa meitä kävi moikkaamassa esimerkiksi seuralegenda Pasi Rautiainen.

Koska meidän joukkue koostuu isosta poikamäärästä niin parasta on tukea parempaa valmennusta. Jos me saisimme stipendin niin käyttäisimme sen yhden uuden valmentajan palkkaamiseen!Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »