Tsekkaa instagram postaus

Ääniä:  2909 kpl

PSS B-tytöt

PSS:n B-tytöt tulevat Porvoosta, jossa salibandyä pelataan tosissaan vaan ei vakavasti. B-tyttöjen joukkueessa on mukana 20 vuosina 2003-2004 syntynyttä pelaajaa, ja kauden tavoitteena on pelata mahdollisimman hyvin jokainen SM-peli. Kahtena edellisenä kautena SM-sarja on päättynyt tyttöjen kohdalla hopeamitaliin, joten arvaatte, että jotain saattaa olla hampaankolossa...

B-tyttöjen SM-sarja pelataan yksittäisinä peleinä, joten pelimatkoja kertyy kauden aikana ympäri Suomea, aina Joensuuta ja Oulua myöden.
Pelkästään runkosarjan peleihin kuljetaan lähes 4 000km!!!
Mekonomen-stipendi auttaisi matkakuluissa merkittävästi ja siitä joukkue saisi vielä pesämunan tämän ikäluokan yhteiseen ulkomaanturnaukseen,
joka on ollut tyttöjen haaveissa pikkujunnuista asti.Jaa somessa:Takaisin

Tätä kaikkea on  Mekonomen:

Huolla autosi NYT, maksa erissä

Hae Mekonomen Rahoitusta. Kun ostat Mekonomen Rahoituksella saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit tehdä hakemuksen paikan päällä Mekonomen-toimipisteessä tai helposti verkossa.

Huollamme
kaikki merkit

Mekonomen Autohuollossa huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä autoja, uusia ja vanhoja.

Tieturva - apu on aina saatavilla

Mitä tahansa tien päällä tapahtuu - apu on aina saatavilla. Silloin kun tarvitset apua sinua rientää auttamaan tiepalvelun ammattilainen tai hinausauton kuljettaja. Autosi korjataan paikan päällä tai hinataan ensisijaisesti lähimpään Mekonomen Autohuoltoon.

Autosi
tehdastakuu säilyy

Mekonomen käyttää aina alkuperäisiä tai vastaavanlaatuisia varaosia ja seuraa autonvalmistajan huoltosuosituksia, joten myös uuden autosi takuu säilyy. Huoltokirjasi leimataan Mekonomen Autohuolto -leimalla joka pitää huolta autosi arvon säilymisestä.

Katso lähin korjaamosi ja pyydä huoltotarjous »